ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΨΩΝΙΑ

Η αγορά της Θεσσαλονίκης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την αγορά της πρωτεύουσας. Και εδώ, ειδικά στο κέντρο της πόλης, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία και επώνυμες μάρκες σε προϊόντα ένδυσης / υπόδησης, διακόσμησης σπιτιού, είδη δώρων, καλλυντικών και άλλων.

Συνδυάστε τα ψώνια σας στο κοσμοπολίτικο κέντρο με έναν καφέ σε μια από τις πολυάριθμες καφετέριες, ή ακολουθήστε έναν από τους δρόμους περιφερειακά της πόλης που θα σας οδηγήσουν σε μεγάλα εμπορικά κέντρα.

Το να κάνεις τα ψώνια σου στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης αποτελεί από μόνο του μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Πανέμορφα από αρχιτεκτονικής άποψης κτίρια, πληθώρα καταστημάτων, εκατοντάδες χώροι εστίασης και άλλα στοιχεία πλαισιώνουν τη διαδικασία των αγορών σας και περνάνε τη βόλτα σας σε άλλο επίπεδο.

Κυριότεροι εμπορικοί δρόμοι είναι η Τσιμισκή, Εγνατία, Αγίας Σοφίας, Αριστοτέλους, Βενιζέλου, Ερμού και όλοι οι μεταξύ τους δρόμοι κάθετοι και παράλληλοι. Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε τις παραδοσιακές αγορές του Μοδιάνο και το Καπάνι για τρόφιμα και λιχουδιές delicatesen, τον Βαρδάρη, την αγορά Βλάλη, το Μπεζεστένι, τη στοά Καράσο, τη γραφική πλατεία Μπιτ Παζάρ με τα γραφικά παλαιοπωλεία στους γύρω δρόμους.

Με χαρά το προσωπικό της υποδοχής του ξενοδοχείου θα σας δώσει οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες για τις αγορές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

SOCIAL MEDIA

  • Facebook

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι χρήσιμα νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό


Agreeing to our Privacy Policy, is required. είναι υποχρεωτικό