ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Για εσάς που η φυσική κατάσταση είναι σημαντική και το κάνετε πράξη, η Θεσσαλονίκη θα σας δικαιώσει. Στην πόλη θα βρείτε αθλητικές εγκαταστάσεις ιδανικές για διάφορα είδη σπορ που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και επιθυμίες.

Για τους φίλους της μπάλας η Θεσσαλονίκη διαθέτει γήπεδα ποδοσφαίρου (ειδικά 5Χ5), μπάσκετ, βόλεϊ και τένις. Φυσικά θα βρείτε και άφθονα γυμναστήρια (ιδιωτικά – δημοτικά), κολυμβητήρια – κλειστές πισίνες, καθώς και αίθουσες ψυχαγωγίας για μπιλιάρδο ή μπόουλινγκ. Για τους πιο ριψοκίνδυνους υπάρχουν και γήπεδα paintball.

Από τη Θεσσαλονίκη δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επιλογές για δραστηριότητες στο ύπαιθρο. Στα βουνά της γύρω περιοχής ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί στιγμές στη φύση διαλέγοντας να κάνει πεζοπορία σε χαραγμένα μονοπάτια, αναρρίχηση σε ιδανικές πίστες για τους φίλους αναρριχητές, και ορειβασία. Το χειμώνα στα βουνά της Θεσσαλονίκης θα βρείτε αρκετά χιονοδρομικά κέντρα για δραστηριότητες.

Οι φίλοι της θάλασσας στη Θεσσαλονίκη θα βρουν πολλές σχολές κατάδυσης και γραφεία διοργάνωσης θαλάσσιων δραστηριοτήτων, κυρίως για την περιοχή της Χαλκιδικής.

SOCIAL MEDIA

  • Facebook

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι χρήσιμα νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό


Agreeing to our Privacy Policy, is required. είναι υποχρεωτικό