ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Όσο ευχάριστο χρόνο κι αν περνάτε στο Mandrino Hotel, πάντα υπάρχει λόγος για να διασκεδάσετε στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Το κέντρο της πόλης προσφέρεται για αξέχαστες εξόδους, μέρα και νύχτα! Τα είδη διασκέδασης ποικίλουν και σίγουρα καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Η Θεσσαλονίκη διαθέτει αμέτρητα café, μπαρ, εστιατόρια και cinema. Φορέστε την πιο καλή σας διάθεση και ξεκινήστε την έξοδό σας στην πιο «ζωντανή» πόλη της Ελλάδας!

Στα πολλά café και ζαχαροπλαστεία της πόλης μπορείτε να δοκιμάσετε χαρμάνια καφέ από όλο τον κόσμο, παραδοσιακά γλυκά Θεσσαλονίκης, αλλά και γλυκές νοστιμιές από όλη την Ελλάδα. Στις περισσότερες καφετέριες σερβίρονται κρύα πιάτα και προσφέρεται κατάλογος με αμέτρητες επιλογές.

Όταν έρθει η ώρα για το φαγητό, τα πολλά λόγια είναι περιττά. Άλλωστε είναι γνωστό στους απανταχού ταξιδιώτες ότι η Θεσσαλονίκη μπορεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Γαστριμαργικές απολαύσεις σε κάθε γωνιά της πόλης. Από μεζεδοπωλεία και ethnic γεύσεις, σε πιο gourmet καταστάσεις, η Θεσσαλονίκη είναι αυτό που λέμε ο «παράδεισος του καλοφαγά»! Προτείνουμε να δοκιμάσετε τα γευστικά στέκια στην πλατεία Άθωνος στο κέντρο, να επισκεφθείτε τις ταβέρνες της Άνω Πόλης, τα μαγαζιά στη Ναβαρίνου και φυσικά τα περίφημα Λαδάδικα.

Καμία επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη, εάν δεν κάνετε τη βόλτα σας στα νυχτερινά στέκια της πόλης. Μπαρ με mainstream και underground μουσική, κλαμπ, μπουζούκια και γνωστοί πολυχώροι όπως το Φιξ, το Βίλκα και ο Μύλος, συνθέτουν ένα σκηνικό που τα συνδυάζει όλα. Τη χαλαρή συνάντηση με φίλους για ποτό, τις γεμάτες κέφι νύχτες για ξέφρενο γλέντι, την εμπειρία του να διασκεδάζεις σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μπορείς να βρεις οποιοδήποτε είδος νυχτερινού μαγαζιού και να έρθεις σε επαφή με την πιο ξέφρενη πλευρά της.

Ζητήστε πληροφορίες από το προσωπικό της υποδοχής του ξενοδοχείου για την έξοδό σας, 24 ώρες το 24ωρο.

SOCIAL MEDIA

  • Facebook

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι χρήσιμα νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό


Agreeing to our Privacy Policy, is required. είναι υποχρεωτικό