ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί κομβικό σημείο για εξαιρετικές εκδρομές και δραστηριότητες στη γύρω περιοχή. Ξεκινώντας από το Mandrino Hotel μπορείτε να επισκεφθείτε εύκολα και χωρίς κόπο στην οργάνωση μέρη φυσικής ομορφιάς όπως φαράγγια που κόβουν την ανάσα ή άλλα πιο εύκολα στη διάσχιση, πανέμορφα γραφικά χωριουδάκια, σπήλαια που κόβουν την ανάσα, βουνά και δάση, μνημεία απαράμιλλής ομορφιάς και ιστορικής αξίας.

Κοντά στη Θεσσαλονίκη νοτιοανατολικά της πόλης βρίσκεται ο πολύ δημοφιλής προορισμός της Χαλκιδικής. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας σε σπάνιας καθαρότητας, κρυστάλλινα νερά ή να επισκεφθείτε γραφικά χωριά. Φυσικά, στην Χαλκιδική (στο 3ο πόδι) βρίσκεται και το Περιβόλι της Παναγίας ή αλλιώς ο Άθως ή όπως είναι πιο γνωστό: το Άγιον Όρος. Όποιος έχει επισκεφθεί το Ιερό βουνό σίγουρα κέρδισε μια αξέχαστη εμπειρία ζωής. Μοναστήρια, φύση, θρησκεία, μοναχοί, θάλασσα, βουνό, όλα μαζί – και όχι μόνο αυτά- συνθέτουν ένα σκηνικό απίστευτης ομορφιάς και αντιθέσεων.

SOCIAL MEDIA

  • Facebook

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι χρήσιμα νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό


Agreeing to our Privacy Policy, is required. είναι υποχρεωτικό